צאו לדוג: בורי שובב בירקות מוקפצים
מירי זורגר No Comments on צאו לדוג: בורי שובב בירקות מוקפציםדב בורי מצוין מוקפץ ברקות • שילוב של דגה טרייה וירקות מוקפצים מהווים ארוחה מושלמת לימים הללו •ויש גם סרטון בונוס • תהנו
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- יענק'לה במונולוג מצמרר: "הפעם האחרונה שראיתי את אחותי"
- אלוף במיל' הכהן: "ההימנעות ממשל צבאי בעזה היא תקלה"
- ההתלבטות וההכרעה: חוק גיוס פשרני או מחמיר
- הערכה מפתיעה בארה"ב: סינוואר בחאן יונס | מתעדכן
- חיים רמון קורא לרמטכ"ל להתפטר: "כשל בטבח ובמלחמה"
תגיות
פילה בורי בירקות מוקפצים
מצרכים
2 פילטים של גד בורי ללא עצמות
לתיבול הדג
2 כפות פסטו פטרוזליה
לירקות
2 בצלים סגולים פרוסים
3-4 שיני שום
1 שורש פטרוזליה
2 גבעולי סלרי קצוצים
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות
2 כוסות אפונה קפואה
1 כוס אפונה סינית קצוצה
10 עגבניות שרי חצויות
1 כוס שמן זית או רגיל
2 פלפל שאטה
1 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
2 1/2 כוסות מים
להגשה
עירית או פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
מחממים כוס שמן מוסיפים את הבצלים ושיני השום ומטגנים קלות
מוסיפים את שאר המצרכים מבשלים 15 ד'
מורחים את הדג בפסטו ומניחים אותו מעל הירקות
מוסיפים מים מסביב לדג ומכסים
מבשלים 20 ד' נוספות.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.